Het Blikopeners festival – 24 september

Allereerste editie Blikopeners Festival op 24 september 2017.

“De woorden bijzonder en inspirerend beschrijven het Blikopeners Festival misschien nog wel het best maar om precies het gevoel te kunnen beschrijven moet je er toch echt zelf bij zijn geweest.”

Op de laatste zondag van september, vindt de allereerste editie van het Blikopeners Festival plaats op locatie Het Goeie Leven te Eerde. Een dag vol inspirerende lezingen, verrassende workshops en bijzondere belevingen waar je als bezoeker aan kunt deelnemen. Een dag van bezinning, verrijking, inspiratie en motivatie, van blote voeten in het gras en buikpijn van het lachen. Een dag waarop je cadeautjes mag uitpakken, de rode draad volgt en met alleen maar een zaklamp het avontuur aangaat.

Verwondering, verbazing, inspiratie!

Het thema van het Blikopeners Festival is “OPEN JE BLIK”: zintuigen wijd open en laat je verrassen! “We hebben echt hele bijzondere activiteiten waar mensen aan kunnen deelnemen, zegt Monique van den Berg. Zo kun je een labyrint bewandelen, een schrijfworkshop volgen bij Life of Chrisje, je laten inspireren door de creatieveworkshop van Kunst met Uitjes, ontdekken waar je krachten liggen in de talentscan van Richard Draaijer en nog veel meer.” Liza de Kiewit vult aan: “Volg ook zeker het inspiratiepad en ontdek waar je uitkomt. De Blikopeners beleving kunnen we ook zeker aanraden, dat is een project van Monique en mijzelf waar we hard aan gewerkt hebben en we heel graag met jullie willen delen. Maar natuurlijk is er ook genoeg tijd om gewoon even helemaal niks te doen, dat hoort er ook bij en als je daarmee klaar bent huppel je naar de tipi tent om inspiratie op te doen tijdens de tipi tale over geluk.” Blijf zeker tot aan het einde van het festival want dan kun je deelnemen aan de holi moli experience! Deze kleurrijke explosie wil je niet missen.

Het Goeie Leven!

Natuurlijk is Het Goeie Leven te Eerde dé locatie voor het Blikopeners Festival. De naam alleen al. Maar zeker ook het moment dat je aankomt op het terrein van Het Goeie Leven, de openbare weg achter je laat en de ruimte en vrijheid voelt van het lekker buiten zijn, is bepalend – je laat hier echt even de haast en hectiek van alledag achter je. Met de prachtige tipi en de roze kas op de achtergrond is het heerlijk toeven op het prachtige terras waar je van een hapje en een drankje kunt genieten.

Voor groot en klein! Jong en oud!

Het mooie van dit event is dat het zich niet specifiek richt op de ondernemer, de moeder, de schrijver, de danser, dochter, webshop-eigenaar, de spreker, vader, kunstenaar of wereldreiziger. Dit event is voor iedereen die wil ontdekken, beleven, proeven, genieten, bewonderen en verwonderen. Dit event is voor iedereen die geïnspireerd wil raken en andere wil inspireren. Voor iedereen die wil onthaasten, ontmoeten en verbinden.

Iedereen is welkom. Groot en klein. Jong en oud! Voor kinderen is er namelijk een heleboel te ontdekken en beleven. Naast de beleving van een klankschalenreis (waar papa of mama natuurlijk mee mag om te komen kijken) kunnen kinderen op hun eigen ontdekkingstocht. Zo kunnen ze hun eigen bellenblazer maken en met heuse xxl bellenblazers zo groot mogelijke bellen maken. Ze kunnen aanschuiven aan de picknicktafel en een dromenvanger maken of ontspannend een mandala kleuren. Kinderen kunnen spelen, leren en ontdekken in de mooie grote avonturentuin. Met een kinderkaart kunnen ze aan alle activiteiten gratis deelnemen, krijgen ze drinken en wat lekkers en een kleurrijke verrassing.

Om te weten hoe het was moet je erbij zijn geweest.

Het Blikopeners Festival vindt plaats op zondag 24 september van 10.00 tot 17.00 uur. Entree is helemaal gratis. Wil je deelnemen aan een specifieke workshop, beleving of activiteit dan vragen we hiervoor een (kleine) vergoeding. Ook zijn er diverse belevingen helemaal gratis. Je bepaalt dus helemaal zelf wat je wilt uitgeven. De prijs van een kinderkaart is € 5,00.

Om te weten hoe het was moet je erbij zijn geweest. Ontdek • Probeer • Ervaar • Neem mee

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s