Kunst met Uitjes in het Werkwarenhuis i.s.m. Sightwalk

Afgelopen vrijdag heeft Kunst met Uitjes de eerste workshop gegeven in het Werkwarenhuis. 25 Directeuren van de ATO scholenkring (basisscholen Vught en Den Bosch) deden aan onze workshop mee. We gaven een stop motion film-workshop.

Nadat iedereen gearriveerd was en een drankje en een hapje had gekregen zijn we de workshop gestart met het bekijken van 2 stop motion filmpjes, gemaakt met de cut out techniek. Bekend zijn de filmpjes van Monty Python, grondlegger van deze cut out techniek. Hilarisch om te zien hoe zij dit doen.
Ook wij hebben in deze workshop de cut out techniek gebruikt. In speciaal geprepareerde dozen maakten de deelnemers eerst een achtergrond, daarna kon er naar hartelust gefigureerd worden met de uitgeknipte plaatjes. Het begin was even lastig, maar toen men het eenmaal door had ontstonden er geweldig leuke filmpjes met erg goeie vondsten.

Het einde van de workshop bestond uit het verzamelen van alle gemaakte filmpjes in de gezamenlijke whats-app groep en zo kon iedereen genieten van elkaars filmpje.


Deze avond werd ook aangegrepen om afscheid te nemen van een vertrekkend directeur. Mooie woorden, prachtige cadeau’s, tranen van ontroering en dikke kussen. Fijn dat we jullie deze ruimte konden geven.
Hierna ging iedereen aan tafel voor een heerlijk vegetarisch diner. Geserveerd door restaurant van Aken.

Dit geweldig leuke en creatieve uitje werd georganiseerd door Ingeborg Duffhues van Sightwalk.   Ontzettend bedankt Ingeborg, voor al het fijne regel- en meedenkwerk.
Tot het volgende uitje 🙂

480x850-liggend-beeld-nieuws-83-940x531

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s