Onze locaties én onze workshops

Wij hebben diverse locaties om workshops ( zie hieronder) te geven:

De Drie Mollen – Zuid Willemsvaart 215
een karaktervolle industriële ruimte. Geschikt voor 20 – 30 personen
– Het Werkwarenhuis – Tramkade een bruisende, culturele ruimte waar men na afloop kan dineren bij restaurant van Aken. Vooraf samen lunchen kan er ook.
– De Brasserie van de Gruyterfabriek – Veemarktkade 8
een mooie ruimte waar men na afloop kan dineren voor een zeer schappelijke prijs. Lunchen kan er natuurlijk ook. De Gruyterfabriek beschikt over een zeer groot parkeerterrein waar u de auto makkelijk en gratis kwijt kan. Geschikt voor groepen vanaf 30 personen.
Wij kunnen voor u een complete prijs maken; workshop en diner gecombineerd. Neem voor meer informatie omtrent prijzen contact met ons op.

Onze workshops:
1- De kunst van het recyclen
2- Stop Motion Film
3- Green screen bij de borrel

4- Met je handen in de klei
5- Papier, een allemansvriendje

6- Een collage van een collega

1- De kunst van het recyclen

 

Werken met gerecyclede materialen is helemaal van deze tijd. Het is duurzaam en goed voor het milieu. Afgedankte spullen zijn juist prachtig materiaal!
In deze workshop wordt gewerkt met alle voorradige gerecyclede materialen.
Geweldig leuk omdat: je je collega de kop van een little pony kunt zien afzagen om dit vervolgens vol concentratie op een theekopje te lijmen.

2- Stop Motion Film

 


Met geknipte plaatjes uit tijdschriften kun je leuke filmpjes maken. We gebruiken de stop motion techniek. Dit geeft een speels filmpje als resultaat; alles kan en iedereen kan het. Gegarandeerd succes.
Geweldig leuk omdat: je de meest hilarische beeldverhalen mag bedenken en je dit vervolgens heel makkelijk via de sociale media kanalen kan delen. 

3- Green screen bij de borrel
Wil je je bedrijfsborrel opleuken? Kunst met Uitjes komt langs met een green screen én een mand vol decor- en verkleedspullen. Voor het green screen maak je je eigen decor, waarin jij en een paar collega’s figureren….. en wij doen de rest! Hilarische taferelen volgen.
Geweldig leuk omdat: je tijdens de borrel dubbel pret hebt; zelf op de foto is leuk, maar je collega’s op de foto zien gaan is misschien nog wel leuker. De gemaakte foto’s sturen we na afloop op. Lachen tijdens de borrel en na-pret bij het bekijken van de foto’s na afloop.

4- Met je handen in de klei

 

In deze workshop gaan deelnemers samen aan de slag om klei te kneden tot een beeld. Alle deelnemers reageren op wat hun voorganger aan de klei veranderd heeft, een doorgeef-beeld.
Geweldig leuk omdat: je mag reageren op je voorganger. Je kunt je collega’s dus plagen door een gekke draai aan hun werk te geven.

5- Papier; een allemansvriendje

 

In deze workshop wordt geknipt, gescheurd, geplakt, gecomponeerd, gestempeld, gegutst, ingerold en afgedrukt. Alles met en van papier.
Van alle gemaakte papieren wordt een fraaie compositie gemaakt. Wij begeleiden jullie in de zoektocht naar een ultiem papierwerk.
Geweldig leuk omdat: je dit met zijn allen maakt en elkaar zult verrassen tijdens het werken.


6- Een collage van een collega

 

In deze workshop maken deelnemers een portret van hun collega. Op papier, met geknipte stukken uit tijdschriften, arrangeren we een portret. Dit kan letterlijk lijken, maar ook figuurlijk; bijvoorbeeld een portret dat verwijst naar de hobby’s van de geportretteerde.
Geweldig leuk omdat: we na afloop alle portretten aan de muur hangen en er geraden kan worden welk portret bij welke collega hoort.