Bedrijfsuitje op maat

De workshops en creatieve denksessies van Kunst met uitjes zijn altijd maatwerk: wij stemmen het programma op de vraag van uw organisatie. We bespreken vooraf de mogelijkheden en eventueel het gewenste doel. De nadruk van een kunstuitje kan liggen op samenwerking, competitie, onderzoek of teamhechting, of juist een kickstart geven voor het oplossen van een vastgeroest idee.

Wij bieden de workshops aan op diverse locaties. Afhankelijk van de groepsgrootte. Alle locaties liggen in hartje Den Bosch. De meeste activiteiten kunnen zowel binnen als buiten plaatsvinden. Kijk hier voor meer informatie.

Workshops

In een luchtige sfeer kunnen deelnemers met elkaar een kunstwerk maken. Samen aan de slag gaan schept een band. Onze creatieve workshops zorgen gegarandeerd voor meer teambuilding! Kijk eens bij ons aanbod of er een passende workshop bij zit.

Mocht het bedrijf iets anders in gedachten hebben, bijvoorbeeld een naaktmodel tekenen onder het genot van een goed glas wijn, buiten in de natuur schilderen à la Vincent van Gogh of vilten met zachte gekleurde wol, dan kan dat natuurlijk ook. We gaan graag met u in gesprek om een creatieve workshop voor u op maat samen te stellen.

Creatieve denksessies

Een creatieve denksessie is een uitstekend middel om buiten de gebaande paden te gaan denken. Wilt u bepaalde vastgeroeste patronen doorbreken en bent u op zoek naar nieuwe creatieve ideeën, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Ieder mens is van nature een creatief wezen. Van kinds af aan hebben we geleerd om te associëren. Kinderen zijn sterren in het leggen van nieuwe verbanden. Deze manier van creatief omgaan met bestaande situaties schept spelenderwijs nieuwe mogelijkheden. Als we volwassen worden, verliezen we dit associërend vermogen. Kunst met uitjes leidt denksessies waarin alle deelnemers hun creatieve vermogen herontdekken en denktechnieken aangereikt krijgen die het creatieve denken prikkelen. Dit alles doen we met behulp van beeldtaal. Kunst met uitjes geeft als het ware kiempjes mee die in de organisatie verder uitgewerkt kunnen worden.fullsizeoutput_d94